Harley-Davidson na výstavě CES představil dva převratné koncepty lehkého motocyklu

9. leden 2019

Společnost Harley-Davidson, která již 115 let posouvá hranice celého motocyklového odvětví, včera na veletrhu CES (Consumer Electronics Show) v Las Vegas představila svoji novou generaci jednostopých strojů. Spolu s produkční verzí motocyklu Livewire 2020 tyto dva koncepty otevírají novou kapitolu elektrifikace legendárního příběhu Harley-Davidson, který bude pokračovat v inovativním přístupu k dopravě a technologiím ve výrazném stylu a designu.

Tyto koncepty jsou součástí úsilí o novou budoucnost a zkoumají potenciál městské mobility a jednostopých vozidel. Oba koncepty využívají špičkové zkušenosti značky Harley-Davidson v oblasti zážitku z jízdy a posouvají hranice designu a technologií.

Iniciativa Harley-Davidson More Roads v roce 2018 představila vizi zahrnující nové produkty v dalších segmentech motocyklového trhu, širší pokrytí a úsilí o posílení dealerské sítě. Tyto dva koncepty jsou živým důkazem této vize a spolu s modelem LiveWire 2020 zahajují příchod široké nabídky elektrických motocyklů, které v příštích letech naší společnosti zajistí vedoucí pozici v elektrifikaci motocyklové oblasti, nabídnou nové jízdní zážitky a přitáhnou nové jezdce.

 

 

 

 

 

 


Zpět na předchozí stránku